User talk:Wbruneel

From A Wiki of Ice and Fire
Jump to: navigation, search


Welcome!

Hello, Wbruneel, and Welcome to Song of Ice and Fire Wiki!

Welcome, to Song of Ice and Fire Wiki! I hope you enjoy the wiki and want to stay.
If you have any questions, feel free to ask me at my talk page — I'm happy to help. Or you can always ask your question at Community portal and the forum.Below some tips some may find usefull
  • On the Community page you can find information on how you can contribute.
  • The Main Page contains information about this Wiki. It is a good entry point to explore this wiki.
  • We encourage you to be bold in your edits, Remember – you can't break the Wiki.


  • If you want to try some editing, you can use the Sandbox.
  • You can sign your comments with ~~~~. The result is your name and the time.

Happy editing!
Regards, Scafloc

Images

Hi Wbruneel, thanks for uploading your images. I like your impression of Olenna Tyrell! A question: what is the status of the copyright? All the text of the wiki falls under the Creative Commons license. For images there are a number of possible licenses. We prefer that this information is added with the images so there can be no misunderstanding. This is especially needed if your images do not fall under the Creative Commons license.

Another remark: please take care that the articles do not become packed with images. Regards, Scafloc 09:57, 6 April 2012 (UTC)

Love your Dondarrion! Isablidine 22:26, 11 April 2012 (UTC)

Thanks!

RE: Images

Hallo Safloc,

Ik weet eigelijk niet hoe ik de copyright status van de beelden moet veranderen bij het uploaden kon ik die optie ook niet terugvinden. Of voeg ik een copyright icoon toe tijdens het editen van een wiki-pagina.

Wat betrefd de hoeveelheid foto's. Ik heb een heleboel personages gemaakt en wil die graag allemaal toeveogen als dat mogelijk is. Kan ik bij het wijzigen van een pagina aanduiden dat het een grote wijziging is zodat een moderator kan beslissen of er teveel images zijn of dat de images te groot worden afgebeeld en welke afbeeldingen er eventueel worden verwijderd. Ik wil zelf liever geen andere afbeeldingen verwijderen om plaats te maken voor mijn eigen afbeeldingen.

Wouter

Op de pagina Template:Copyright_tags staat aangegeven welke mogelijke copyright tags er zijn. De pagina is een template. Dus als je de template toevoegt aan de pagina van de foto en de parameter een waarde geeft zal na het saven de bijhorende tekst te zien zijn. Op de genoemde template pagina wordt uitgelegd hoe je de template gebruikt met bijhorende voorbeelden.
Wat betreft het toevoegen van je images opzich is de wiki is niet bedoelt voor de promotie van eigen maar om zoveel mogelijk van de boeken en de TV serie te laten zien. Als de images daarin passen; dan top, super! We zijn dus blij met meer mooie images maar als er te veel komen zullen we een selectiever moeten zijn. En wat té veel is hangt af van de grootte van de pagina. Bij een pagina van slechts enkele regels tekst (bijvoorbeeld Osric Stark) zal het duidelijk zijn dat 3 images te veel is. Vermoedelijk is 1 voldoende (even afgezien van de icoon images die we op deze pagina hebben gebruikt. Hoop dat deze info je helpt. Grtn, Scafloc 14:32, 8 April 2012 (UTC)